Híreink

Hagyják otthon autóikat!

Tisztelt Betegeink! Mint minden bizonnyal Önök is értesültek róla, Orbánhegy után a napokban a Táncsics Mihály utcában folytatódnak a vízvezeték építési munkálatok, illetve a főnyomócső cseréje. Emiatt megváltozik a forgalmi rend, illetve a parkolás lehetősége Intézményünk környékén is.

Kérjük, lehetőleg gyalogosan közelítsék meg a rendelőintézetet, mert a behajtási és parkolási lehetőségek erősen korlátozottak lesznek az építkezés idején. A kivitelezési munkálatok az eredeti tervek szerint 2023. március 20-augusztus 30. között, szakaszosan zajlanak. Amennyiben autóval jönnek Intézményünkbe, a legcélszerűbb a Molnár-szigeti nagy parkolót igénybe venni és a lépcsőn feljőve tudják megközelíteni a rendelőt.

Mivel a csőcsere alkalmanként a víz központi elzárását is szükségessé teszi, abban az időben Intézményünk zárva tart. Amint bővebb információt kapunk a munkálatok pontos menetrendjéről, honlapunkon, illetve intézményünk facebook-oldalán azonnal tájékoztatjuk Önöket.

A munkálatok során felmerülő kellemetlenségekért, illetve a közlekedési, parkolási nehézségekért a kivitelező Penta Kft. nevében is elnézésüket kérjük!

További híreink

Telefon:

+36-1-286-0113

1238 Budapest,
Táncsics Mihály u. 104.
E-mail:

titkar@eszi23.hu